Επιστροφές προιόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του chromoepiloges.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση κ.λ.π. τότε το chromoepiloges.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης ή το κόστος επιστροφής μέσο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier, εφόσον το προϊόν είναι ανέπαφο, συνοδεύεται από τη συσκευασία του, από τα έγγραφα χρέωσης και αποστολής και δεν έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο info@chromoepiloges.gr φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος συν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο  info@chromoepiloges.gr ή τηλεφωνικώς στο 210.4967288 για να μας ενημερώσετε ότι θα κάνετε επιστροφή.  Εφόσον πληρείτε τους Όρους και Συνθήκες Επιστροφής  θα σας στείλουμε άμεσα το προϊόν που σας οφείλουμε.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση